Uitgelichte berichten

Feestje op je bord: ontbijt met kwark en sinaasappel

De temperaturen gaan (hopelijk snel) oplopen. Een lekker fris ontbijtje is er een met zuivel. Deze week gaan we een aantal Zomerse Zuivelontbijtjes met je delen! We beginnen vandaag met een kwarkontbijt! 🍊 Simpel om te maken en erg lekker!

Recept voor 1 persoon: Ingrediënten: 150 g magere kwark 1 sinaasappel 1 eetlepel lijnzaad 1 handje rozijnen

Bereiding: Pel de sinaasappel en snijd de parten in stukjes Schep de magere kwark in een schaaltje Voeg de sinaasappelstukjes toe Bestrooi met het lijnzaad en de rozijnen Drink bij dit ontbijt een kop thee of koffie zonder suiker en een glas water

Voedingswaarde* (per persoon): Energie (kcal) 242 Vet (g) 3,4 Verzadigd vet (g) 0,7 Eiwit (g) 15,4 Koolhydraten (g) 33,4 Vezels (g) 5 Zout (g) 0,2

(*) hoewel zorgvuldig vastgesteld, kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. © Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland 2018. Recepten en aanvullende informatie zijn alleen voor persoonlijk gebruik.

Recente berichten