Ā 
Uitgelichte berichten

Ontbijtje: kwark met sinaasappel

Kwark is er in vele soorten te verkrijgen. Ik kies altijd voor de magere variant, deze is laag in vet en kilocalorieĆ«n. Ontbijt bijvoorbeeld morgen met een bakje kwark, lijnzaad, rozijnen en een sinaasappel. šŸŠ Maak er een tropisch schaaltje van!

Recept: ontbijt, 1 persoon

Ingrediƫnten: 150 g magere kwark 1 sinaasappel 1 eetlepel lijnzaad 1 handje rozijnen

Bereiding: Pel de sinaasappel en snijd de parten in stukjes Schep de magere kwark in een schaaltje Voeg de sinaasappelstukjes toe Bestrooi met het lijnzaad en de rozijnen Drink bij dit ontbijt een kop thee of koffie zonder suiker en een glas water

Voedingswaarde* (per persoon): Energie (kcal) 242 Vet (g) 3,4 Verzadigd vet (g) 0,7 Eiwit (g) 15,4 Koolhydraten (g) 33,4 Vezels (g) 5 Zout (g) 0,2

(*) hoewel zorgvuldig vastgesteld, kunnen aan deze gegevens geen rechten worden ontleend. Ā© Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland 2018. Recepten en aanvullende informatie zijn alleen voor persoonlijk gebruik.

Recente berichten