Uitgelichte berichten

Makkelijke Maaltijd: Ovenschotel met Spaanse gehaktballetjes

Hoofdgerecht voor 4 personen, 637 kcal per persoon

Benodigdheden 300 mager (runder)gehakt 1 pot witte bonen (330g nettogewicht) 400 g Italiaanse wokgroente 500g passata di pomodoro (tomatenpuree) 800g aardappelen, geschild, voorgekookt ca. 15 verse groene en/of zwarte olijven Paprikapoeder Vloeibare margarine Olijfolie

Bereidingswijze Hak de olijven fijn maar hou er een paar achter ter garnering. Mix het gehakt met de gehakte olijven en breng op smaak met wat zout, peper en paprikapoeder. Braad de gehaktballetjes kort aan in een koekenpan met vloeibare margarine, ze hoeven niet door-en-door gaar te zijn. Doe de passata in een ovenschaal en leg hierin de wokgroente, witte bonen (eerst laten uitlekken), de aardappelen en de gehaktballetjes. Duw een beetje aan met een lepel, zodat de ingrediënten in de tomatenpuree zitten en giet er 50 ml water over. Voeg de achtergehouden olijven toe en besprenkel met een klein beetje olijfolie. Bestrooi de schotel met extra paprikapoeder en laat 25-30 minuten in de oven garen.

Bekijk het ook op: http://ow.ly/x5DA30keVlN

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding