Uitgelichte berichten

Zero Alcohol: Infused water

Fruitwater, ook wel infused water, is (bruis)water met een smaakje. Dat smaakje voeg je toe door middel van fruit, groenten en kruiden. Gebruik bijvoorbeeld komkommer of en munt. Het is een simpele manier om een gezonder dorstlesser te maken, die nauwelijks calorieën bevat. Het drankje past goed in dit seizoen want het is een een heerlijke, zomerse en alcoholvrije dorstlesser.

Basisrecept Snijd vers fruit en/of groente in stukjes en leg het op de bodem van een glazen kan. Kneus het fruit en/of de groente door er met een vijzel, stamper, lepel of vork op te drukken, zodat de sappen vrijkomen. Giet er kraanwater op en zet het voor enkele uren in de koelkast. Zo trekt de smaak lekker in het water. Voeg voor het uitserveren wat ijsblokjes en (verse) gekneusde kruiden eraan toe (kruiden voeg je er pas op het laatst aan toe omdat deze qua smaak anders al snel kunnen overheersen).

Lekkere combinaties 1. Citroen en komkommer 2. Frambozen en limoen 3. Sinaasappel en blauwe bessen 4. Meloen en munt 5. Aardbei en basilicum

Zie ook: http://ow.ly/qSuL30kd0G

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding