Uitgelichte berichten

Vega week: Griekse salade met kikkererwten

Met salades kun je eindeloos combineren! Vandaag een vega Griekse salade met kikkererwten. Recept: Hoofdgerecht, 4 personen, 485 kcal per persoon

Ingrediënten: 1 komkommer 1 groene paprika 400 g cherrytomaten 1 rode ui 200 g kalamata olijven 1 bosje verse platte peterselie 500 g kikkererwten (uitgelekt) 200 g feta olijfolie, rode wijnazijn, peper, zout

Bereiding: Was de komkommer en snijd hem in blokjes (schillen hoeft niet!) Snijd de paprika in stukjes Halveer de cherrytomaten Snijd de rode ui in ringen Halveer de olijven Hak de peterselie grof Doe alles samen met de kikkererwten in een saladeschaal en verbrokkel hier de feta overheen. Breng op smaak met olijfolie, rode wijnazijn, peper en zout

Het recept is ook te vinden op: http://ow.ly/xan330k3t2X

Recente berichten