Uitgelichte berichten

Vega week: Zwarte bonen en zoete aardappel curry

Hoofdgerecht, 2 personen, 445 kcal per persoon

Ingrediënten: 400 g zoete aardappel (bataat) 1 flinke winterwortel 1 dunne prei 1 el olie ½ - 1 el currypasta 1 klein blik zwarte bonen (circa 250 g) ½ dl kokosmelk 1 limoen 6 takjes koriander

Bereiding: Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes. Maak de wortel en de prei schoon. Snijd de wortel in plakken en de prei in ringen. Fruit de prei zacht in de olie, samen met de currypasta. Voeg de blokjes aardappel en de wortel toe met een paar lepels water en stoof de groente in 10 minuten gaar. Laat de zwarte bonen uitlekken. Schep de zwarte bonen en de kokosmelk door de groente en warm het geheel goed door. Maak het gerecht op smaak met wat rasp van de limoenschil, limoensap en kleingesneden koriander.

Tip

Kokosmelk is kokoswater gemengd met kokosvlees. Kokosmelk bevat veel calorieën en verzadigd vet. Daarom is ons advies kokosmelk met mate te gebruiken. Let je op je gewicht of wil je afvallen: Gebruik dan in recepten met kokosmelk de helft van de aangegeven hoeveelheid of vervang de kokosmelk door een light variant of door halfvolle melk.

Voor het recept zie ook: http://ow.ly/ljQh30k3rPU

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding