Uitgelichte berichten

Salad4Lunch: Rosbief-Witlofsalade

Ook witlof kun je prima gebruiken in een salade. Vandaag maken we een Rosbief-Witlofsalade.

Lunchgerecht, 4 personen 274 kcal per persoon

Ingrediënten: ca. 200 g rosbiefplakjes naturel (vleeswaar) 2 el honing 4 el olijfolie 2 el azijn 4 stronkjes wit- of roodlof 50 g tuinbonen 1 bosje radijs 2 el pijnboompitten snufje cayennepeper

Bereiding: Mix honing, olie en azijn met wat peper en zout tot een dressing. Halveer de witlof/roodlof, verwijder de kern en snijd in grove stukken. Maak de radijsjes schoon en snijd ze evt. doormidden. Meng de radijs met de tuinbonen en witlof/roodlof. Mix met de rosbiefplakjes. Bestrooi met de pijnboompitten en wat cayennepeper naar smaak.

Lees ook het recept van de BGN op: http://ow.ly/ocpE30jRGa7

Recente berichten