Please reload

Recente berichten
Uitgelichte berichten

Salad4Lunch: Rosbief-Witlofsalade

May 17, 2018

Ook witlof kun je prima gebruiken in een salade. Vandaag maken we een Rosbief-Witlofsalade.

 

Lunchgerecht, 4 personen 274 kcal per persoon

 

Ingrediënten:
ca. 200 g rosbiefplakjes naturel (vleeswaar)
2 el honing
4 el olijfolie
2 el azijn
4 stronkjes wit- of roodlof
50 g tuinbonen
1 bosje radijs
2 el pijnboompitten
snufje cayennepeper

 

Bereiding:
Mix honing, olie en azijn met wat peper en zout tot een dressing.
Halveer de witlof/roodlof, verwijder de kern en snijd in grove stukken.
Maak de radijsjes schoon en snijd ze evt. doormidden.
Meng de radijs met de tuinbonen en witlof/roodlof. Mix met de rosbiefplakjes.
Bestrooi met de pijnboompitten en wat cayennepeper naar smaak.

 

 

 

Lees ook het recept van de BGN op:  http://ow.ly/ocpE30jRGa7

Please reload