Uitgelichte berichten

Salad4Lunch: Frisse Koolsalade

Lunchgerecht, 1 persoon, 411 kcal

Ingrediënten: 100 gram fijn gesneden witte kool 100 gram fijn gesneden rode kool 100 gram julienne geraspte wortel 1 eetlepels halvanaise 1 eetlepel magere yoghurt 1 limoen 1 handje rozijnen 1 handje ongezouten amandelen

Bereiding: Snijd of rasp de witte kool, rode kool en geraspte wortel in fijne reepjes. Meng in een kom de halvanaise, magere yoghurt met het sap van de limoen. Voeg de fijn gesneden groentes toe en roer goed door elkaar. Voeg een handje rozijnen toe en zet koud tot gebruik. Voeg vlak voor gebruik een handje gehakte amandelen toe.

Tip: Deze salade maak je in een handomdraai als je voorgesneden groente gebruikt.

Bekijk het recept ook op de website van de BGN: http://ow.ly/bETA30jRFH8

Recente berichten