Uitgelichte berichten

Salad4Lunch: Snelle Waldorfsalade

Lunchgerecht, 1 persoon, 475 kcal Ingrediënten: 2 stengels bleekselderij 2 middelgrote wortels 50 gram gerookte kipfilet 6 walnoten 1 appel 1 eetlepel magere yoghurt 1 eetlepel citroensap Bereiding: Snijd de bleekselderij en de appel in stukjes (laat de schil van de appel zitten). Rasp de wortelen. Doe de bleekselderij, appel en wortel in een kom, sprenkel het citroensap erover en roer de ingrediënten goed door elkaar. Snijd de gerookte kipfilet in stukjes en voeg toe. Roer de yoghurt erdoor. Bestrooi met de walnoten

Tip: Deze salade is zeer geschikt om mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk. Bewaar de salade tot gebruik in een afsluitbaar bakje in de koelkast. Neem de walnoten apart mee en voeg deze pas toe vlak voor gebruik. Zie website BGN: http://ow.ly/PHOK30jRF2F

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding