Uitgelichte berichten

Salad4Lunch: Snelle Waldorfsalade

Lunchgerecht, 1 persoon, 475 kcal Ingrediënten: 2 stengels bleekselderij 2 middelgrote wortels 50 gram gerookte kipfilet 6 walnoten 1 appel 1 eetlepel magere yoghurt 1 eetlepel citroensap Bereiding: Snijd de bleekselderij en de appel in stukjes (laat de schil van de appel zitten). Rasp de wortelen. Doe de bleekselderij, appel en wortel in een kom, sprenkel het citroensap erover en roer de ingrediënten goed door elkaar. Snijd de gerookte kipfilet in stukjes en voeg toe. Roer de yoghurt erdoor. Bestrooi met de walnoten

Tip: Deze salade is zeer geschikt om mee te nemen naar bijvoorbeeld je werk. Bewaar de salade tot gebruik in een afsluitbaar bakje in de koelkast. Neem de walnoten apart mee en voeg deze pas toe vlak voor gebruik. Zie website BGN: http://ow.ly/PHOK30jRF2F

Recente berichten