Uitgelichte berichten

Eieren in pittige gestoofde groenten met macaroni

Dit recept komt van het Voedingscentrum Voor dit hoofdgerecht voor 2 personen heb je nodig: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 dunne prei, 1 rode paprika, 250 gram champignons, 2 tomaten, 1 rode peper, 1 eetlepel olie, 1 theelepel gemalen koriander, 150 gram volkoren macaroni, 4 eieren Zo maak je het: Maak de groente schoon. Snijd de ui en de knoflook in snippers, de prei in ringen, de paprika in blokjes, de champignons in vieren en de tomaten in blokjes. Maak de peper schoon en verwijder een deel van de zaadlijsten en pitjes. Snijd de peper klein. Fruit de ui en de knoflook in de hete olie glazig. Voeg de rest van de groente, de peper en de koriander toe en smoor de groente in ca. 6 minuten gaar. Kook ondertussen de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Maak 4 kuiltjes in de groente en breek de eieren er voorzichtig in. Doe een deksel op de pan en laat de eieren op laag vuur in ca. 8 minuten gaar worden. Geef de macaroni er bij. Per persoon 510 kcal, eiwit 30 gram, koolhydraten 60 gram,vet 15 gram (verzadigd vet 4 gram), vezels 10 gram

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding