Please reload

Recente berichten
Uitgelichte berichten

Ben jij een perfectionistisch denker?

March 24, 2017

Ben jij een perfectionistisch denker?
Dan kunnen je gedachten je belemmeren in het behalen dan je doel. Komt deze je bekend voor?: "het is pas middag en ik heb gezondigd, de hele dag is nu toch al verpest dus laat nu maar zitten...." Als je er eens over nadenkt zie je wel dat deze gedachte je niet echt verder helpt. Ten eerste al het woord "zondigen''. Dit is een woord welke je wat mij betreft nooit zou moeten gebruiken. Hoezo zondigen? Je hebt toch niets verschrikkelijks gedaan? Je hebt iets gegeten of gedronken wat je eigenlijk niet wilde (of meer dan gepland), maar dat is alles. Ten tweede is iets nooit helemaal verpest door een enkel incident. Dat is wat je er zelf van maakt. Pak de boel weer op en ga door naar het einddoel. Onthoud: de weg van punt A naar punt B is nooit een rechte. De weg slingert en onderweg kom je kuilen en heuvels tegen. Die kan je hebben!

 

 

Please reload

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding

  • Facebook Social Icon