Uitgelichte berichten

Tijd om te kiezen

Veel van ons willen twee dingen. Op de korte termijn, veel en lekker eten, en afzien van zware, inspanningen. Op de lange termijn gezondheid, welzijn en er goed uit blijven zien. Helaas gaan deze twee niet echt lekker samen. Tijd om te kiezen dus. Makkelijker gezegd dan gedaan. Want zeg nu zelf, niemand is perfect en doet altijd wat hij/zij zou moeten doen. Daarbij hebben we te maken met verleidingen en dat valt niet mee. Maar probeer het, elke keer opnieuw. En elke keer dat je kiest voor de lange termijn, is er toch weer eentje.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding