Uitgelichte berichten

Recept voor een basis tomatensaus.

Recept voor een verantwoorde basis tomatensaus. Je hebt nodig: 2 blikken gepelde tomaten, 1 ui, 1 teen knoflook, 1 theelepel gedroogde oregano, 1 theelepel gedroogde basilicum, 1 eetlepel rode balsamicoazijn, scheut olijfolie, mespunt tijm, mespunt suiker. Snipper en bak de uit en knoflook in de olie. Voeg de oregano, basilicum en de tijm toe en bak deze even mee. Doe de tomaten en daarna de suiker en balsamicoazijn erbij. Laat de saus een half uurtje pruttelen. Als het te dik wordt kun je wat water of rode wijn toevoegen. De tomaten kan je aan het einde nog even prakken als ze niet helemaal kapot zijn gekookt. Op smaak brengen met peper en zout en eventueel nog een scheutje olijfolie. Lekker bij groenten, vlees, kip of pasta. Je kan de saus invriezen.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding