Uitgelichte berichten

Tosti of boterham?

Bevat een tosti meer calorieën dan een zelfde boterham met ham en kaas? Ja en Nee.

Maak je de tosti in de koekenpan en neem je er saus bij? Dan heb je extra calorieën van de saus en het vet dat je in de pan gebruikt. Maak je de tosti in het tosti ijzer, onder de gril of in een tosti apparaat dan maakt het helemaal niets uit.

Overdrijf niet met het beleg en gebruik margarine, 30+ kaas en magere ham, dat scheelt sowieso in calorieën. Neem er een flinke hand sla, komkommer en tomaat bij, en je hebt al snel een deel van de 250 gram groente die je op een dag nodig hebt binnen.

Als ik een foto maak probeer ik er een leuk plaatje van te maken. Zo ook van deze tosti. Ik moest er eigenlijk om lachen.

Want meestal nemen wij onze lunch mee naar het werk. Dan hebben we toch geen helemaal tijd of mogelijkheid om een gezellig bordje te maken? Er is nog net tijd om de boel in een zakje en bakje te doen. Gooi in die tas, en hup wegwezen.

Recente berichten