Uitgelichte berichten

Omelet met spinazie en champignons

Afgelopen week was in Castricum de avond 4 daagse. Voor de meeste deelnemers betekent dat een rommelige "eetweek". Vaak wordt er in zo een week veel brood gegeten. Om weer wat af te kicken van het brood heb ik vandaag een recept voor een koolhydraat arme lunch: omelet met champginons en spinazie. Dit gerecht heeft ongeveer 310 calorieën en 4,8 gram koolhydraten. Voor 1 persoon heb je nodig: 2 eieren, 100 gram spinazie, 100 gram champignons, 50 gram taugé, een pluk alfalfa, 2 eetlepels (15 gram) gebroken lijnzaad, klontje (room)boter, peper en zout. Kluts de eieren los en doe hier de lijnzaad bij. Bak in de roomboter eerst de champignons en doe daar later de spinazie bij zodat deze slinkt. Doe het ei erbij en bak op zacht vuur de omelet. Of maak er een roerei van als dat makkelijker gaat. Breng het op smaak met peper en zout. Spoel de taugé af: eerst met kokend water en daarna met koud water. Doe de omelet op een bord en eet het samen met de taugé en alfalfa.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding