Uitgelichte berichten

Misleiding

"Hey Mam, Wickey met 30% minder suiker!" riep mijn dochter tijdens het tv kijken. En ik dacht nog: nou dat is mooi. Pas in het nieuws geweest dat er zo veel suiker in die pakjes zit en nu heeft deze bekende producent de hoeveelheid suiker verlaagd. Totdat ik de reclame zelf zag. Ergens linksonder in het beeld stond zo een sterretje * . En daar stond bij: in vergelijking met andere pakjes. Of iets van gelijke strekking. Ik weet het niet meer precies. "Ja ja wat is hier gaande?" was de volgende gedachte. Zou er nu echt minder suiker in zitten en zo ja, wat is hiervoor in de plaats gekomen? Zoetstoffen misschien? Dus bij mijn volgende bezoek aan de supermarkt eens gekeken. Ha! Helemaal niets veranderd dus. De reclame doet je geloven dat er in de nieuwe pakjes minder suiker zit en dat je dus goed bezig bent als je deze koopt. En dat is niet zo. Er zit evenveel suiker in als in de oude verpakking. Toch misleiding vind ik. Op de foto's hieronder zie je links de oude verpakking en rechts de nieuwe.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding