Uitgelichte berichten

Boekweit wraps met kip en kidneybonen

De basis van dit recept komt van Ah. Ik heb het aangepast zodat het minder calorieën bevat. Voor 2 personen heb je nodig. 135 gram boekweitmeel, 270 milliliter water, 1 rode ui, 1 rode paprika, 150 gram kidneybonen, 100 gram ijsbergsla, 7 gram koriander, 150 gram kipfilet, 1 eetlepel olijfolie, 4 eetlepels salsasaus (zelf gemaakt of uit een potje), 100 milliliter magere yoghurt. Per persoon ongeveer 530 calorieën. Meng het boekweitmeel met het water en roer tot er geen klontjes meer zijn. Bak in een droge anti-aanbakpan vier wraps/pannenkoeken. Op het moment dat de randjes van de wrap omhoog krullen kan je ze omdraaien. Snijd de uien, de paprika en de kipfilet in reepjes. Snijd (alleen de blaadjes) de koriander grof. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui, paprika, en de kip 5 minuten op middelhoog vuur. Laat de bonen uitlekken en meng de helft van de koriander met de yoghurt. Voeg de bonen toe aan de kip en maak het warm. Beleg de wraps met de sla en kip. Verdeel de yoghurt en de salsasaus erover en bestrooi met de rest van de koriander.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding