Please reload

Recente berichten
Uitgelichte berichten

"One Multivitamine a day, keeps the doctor away"

April 28, 2016

Een goede multivitamine is een noodzakelijke dagelijkse aanvulling. Waarom?

 

Bijna niemand eet elke dag de aanbevolen hoeveelheden voeding en varieert voldoende. Daarom krijgt bijna iedereen dagelijks onvoldoende vitaminen en mineralen binnen. Zeker tijdens het afvallen is dit het geval. Je eet tenslotte al minder dan nodig. Tekorten zijn daarom meer regel dan uitzondering.

 

Dat merk je niet meteen, maar op de langere termijn wel. Je krijgt minder afweer voor ziekten en vage klachten zoals vermoeidheid. Ook kan het zo maar zijn dat je eerder problemen met je gewicht krijgt bij een tekort. Recent onderzoek heeft aangetoond dat een multivitamine het afvallen ondersteunt!

 

Kies voor een goede kwaliteit multivitamine.

Eentje met de juiste verhoudingen, de goed opneembare varianten van de mineralen en met uitsluitend natuurlijke (biologische) toevoegingen. Neem het tablet bij een maaltijd zodat de in vet oplosbare vitamines goed opgenomen kunnen worden.

 

 

 

Please reload