Uitgelichte berichten

Chocolade Paaseitje?

Voordat je los gaat wat feiten. In chocolade zit het antioxidant flavonoïde, dit is goed voor hart- en bloedvaten. Dat was het goede nieuws. Chocolade bevat ook veel suiker en verzadigd vet en dit is juist slecht voor hart- en bloedvaten. Het goede van flavonoïde wordt hierdoor teniet gedaan. En dan de calorieën. Gemiddeld zit er in een paaseitje van 8 gram (dat is zo een kleintje) 44 calorieën. Heb je er eentje met nootjes dan zijn het er 52. Dat is best veel voor zo een klein eitje. Ongemerkt kan je best veel van die eitjes verorberen. Geniet er lekker van, maar doe het bewust en met mate.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding