Uitgelichte berichten

Gerstebrood

Gerstebrood: Een tip voor mensen die willen afvallen!

De Lund University in Zweden heeft een onderzoek gedaan naar het effect van het eten van brood gemaakt van gerst. Mensen die gerstebrood eten hebben daarna een lager bloedsuiker- en insulinegehalte dan mensen die witbrood eten.

Dit lagere gehalte is gunstig omdat dit het risico op diabetes en hart- en vaatziekten verlaagd. Ook blijkt dat de de combinatie van vezels in gerst zorgt voor meer goede darmbacteriën. Deze bacteriën zorgen voor afgifte van hormonen die de eetlust reguleren. En minder eetlust is prettig als je wat minder wilt eten.

Ook de insulinegevoeligheid verbetert. Dit is onder andere gunstig voor de verbranding. Als de verbranding goed verloopt, gaat het afvallen makkelijker. Gerstebrood is bij natuurvoedingswinkels en sommige bakkers verkrijgbaar. Zelf bakken kan natuurlijk ook. Recepten zijn op internet volop te vinden.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding