Uitgelichte berichten

Eitje erbij?

Als je wil afvallen, wil je een hongergevoel vermijden. Op het moment dat je flink trek krijgt, is het namelijk moeilijk om niet te gaan snoepen en snacken. Goed eten en voldoende drinken helpt om het hongergevoel te voorkomen. Goed eten begint al bij het ontbijt. Een goed ontbijt bevat alle voedingsmiddelen om de dag energiek te kunnen beginnen. Een combinatie van snelle en langzame koolhydraten, onverzadigde vetten en eiwitten is de ideale start. Een gekookt ei kan prima bij een ontbijt. Een ei zit vol met vitamine B12, vitamine E, vitamine D, foliumzuur, vitamine B2 en vitamine A. Daarbij zit er weinig vet in en het vet dat er wel in zit, is voor het grootste deel onverzadigd vet. En ook heel fijn, het eten van een ei zorgt ervoor dat je lang een verzadigd gevoel hebt.

Elke dag een gekookt eitje is geen probleem. Doe er je voordeel mee!

Recente berichten