Uitgelichte berichten

Slaap en gewicht

Het aantal uren dat je slaapt heeft invloed op je gewicht. Slaap je tussen de 6,5 en 8,5 uur per nacht dan heb je waarschijnlijk minder lichaamsvet dan uitslapers of kortslapers. Laat naar bed en daardoor kort slapen, verhoogt het risico op overgewicht. Nachtbrakers eten flink wat extra calorieën, vooral vette “happen”. Dat komt waarschijnlijk door hormonale veranderingen door het slaapgebrek. Het hongerhormoon (ghreline) wordt meer aangemaakt. Terwijl het hormoon dat soort voor een vol gevoel (leptine) minder wordt aangemaakt.

Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
YourWeight
Ravelstraat 15

1901 VK Castricum

tel: 0251 700 259

WhatsApp 06 301 23 662

silvia@yourweight.nl

www.yourweight.nl

Kamer van Koophandel 64957454  

BGN Lidmaatschapsnummer 3249     

gewichtsconsulentcastricum

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Aangesloten bij
weightwatchers
powerslim
  • Facebook Social Icon

afvallen castricum limmen heiloo uitgeest akersloot heemskerk egmond krommenie assendelft  coaching begeleiding