Succesverhalen

Claudia (- 5 kilo):

In theorie is afvallen heel erg makkelijk, gewoon alle slechte dingen laten staan. In de praktijk brengen is een heel stuk lastiger! Jij hielp mij erachter te komen wat mijn valkuilen zijn en gaf me tips hoe ik ze kon omzeilen. En met het persoonlijke voedingsplan viel ik af zonder honger te lijden, ideaal! Ik zit nu weer een stuk lekkerder in mijn vel, dank je wel hiervoor!

Desiree (- 7 kilo):

Eindelijk ben ik afgevallen, nu weet ik hoe het wél moet. Dank voor je informatie en steun! Ik vond de sessies erg interessant, vooral omdat je van bepaalde zaken geen notie hebt. Bedankt voor al je tips!

Marja (- 9,5 kilo) : 

Wat ik heel fijn vond, is dat jij niet voor mij zat in een maatje 36.  Dat gaf mij het gevoel dat je echt wel weet hoe het is om te zwaar te zijn. Ik heb mijn streefgewicht gehaald. Het was niet altijd makkelijk maar het is wel gelukt. Ik voel mij veel energieker en kan doen wat ik wil. Heerlijk!

 

Karin (- 13 kilo):

Yes! Ik heb mij doel gehaald en ga deze vakantie echt weer in mijn bikini.

 

Debbie ( - 4,5 kilo):

Ik heb met ontzettend veel plezier met Silvia samengewerkt. Wat ik belangrijk vond, was geen veroordelende blik. In plaats van iemand die zegt hoe het moet, iemand die met je meedenkt. En dat is zeker het geval zo! Silvia stelt je op je gemak, denkt ontzettend goed mee en heeft een goede blik op de realiteit. Heel veel geleerd van de informatie, die je wat verder doet kijken dan alleen 'calorieën', 'afvallen' of 'suiker'. Silvia, ga zo door!
 


Carlijn (- 5,5 kilo):

Met jouw hulp ben ik ruim 5 kilo afgevallen. Het voelde goed én het was gezellig. Mijn feestjurk hangt al klaar ;).

Jolanda ( - 4 kilo):

In 6 weken 3 tot 4,5 kilo eraf!

Op een ontspannen manier in een leuke groep kennis gemaakt met het nieuwe eten. Of eigenlijk gewoon alles mag maar weet je eigenlijk wel wat je eet en heb je echt wel trek of kan je het "gewoon" laten staan. In onze groep werd bij iedereen duidelijk dat veel van het eten onbewust naar binnen gaat. Resultaten van 3 kilo tot 4,5 kilo eraf. Een aanrader als je op een verantwoorde manier gewicht wilt verliezen.

Ilona (- 9 kilo):

Gewoon eten én ook nog afvallen. Iemand die naar mij luistert en mij begrijpt. Eindelijk een methode waar je ook echt iets mee kan!

Paul (-17 kilo):

Ik wil je hartelijk danken voor je inzet en stimulerende aanpak. Het gaat goed en ik heb de nieuwe 'aanpak' inmiddels tot standaard weten te verheffen. Daar heb jij een belangrijke rol in gespeeld. 

 

het is gratis en vrijblijvend